Proč se nechat vyfotit s miminkem u vás doma?

 

Možná jste si představovala, že až se narodí miminko, sbalíte celou rodinu a všichni zamíříte do fotografického ateliéru. Třeba vás ta představa trochu stresuje, protože je vám jasné, že s malými dětmi se vše plánuje obtížně. Co když bude miminko brečet? Co když nebude chtít spát? Co když budu muset cestou kojit a zdržíme se? Co když…?

Možná vás nikdy nenapadlo, že by k vám do bytu mohl přijít na návštěvu fotograf a vyfotit autentické momentky celé rodiny se vším, co k tomu patří. A právě to je na focení doma nejkrásnější - můžeme ho přizpůsobit úplně tomu, v jakém je vaše rodina rozpoložení. Miminko potřebuje nakojit? Není problém. Starší sourozenec si chce hrát s tatínkem? To je skvělý nápad, vzniknou úžasné fotky. Miminko stále pláče? Nevadí, pochovejte ho v náručí a zachytím tento láskyplný, konejšivý moment.  

A z toho všeho vám vytvořím působivou galerii, jak to u vás vypadalo, když jste se rozrostli o nového člena a jak jste si užívali jeden druhého. A vy dáte sobě a miminku ten nejkrásnější dárek.

 
Hana Bradkova